Sinterklaasintocht zondag 17 november 2024

Vanaf 13:45 zal Sinterklaas met zijn boot arriveren in de haven van Hulst.  En ook dit jaar is de Sint zeker niet alleen gekomen. Een boot vol pieten heeft hij meegenomen, die samen met alle kinderen er een groot feest van maken.

 

Er zijn danspieten, strooipieten, abseilpieten (Die vanaf de Brigidakerk weer ’n fantastische show zullen laten zien)  en brandweerpieten.  Ze rekenen erop dat er weer veel kinderen met ouders in in de haven van Hulst hun zullen verwelkomen.

Om ongeveer 14:45 uur zal Sinterklaas in zijn koets aan zijn tocht door Geldrop beginnen.  zijn route starten bij de Hulsterbrug op Hulst. Vervolgens zal de onderstaande route worden gelopen, waarna de optocht zal eindigen met een ontvangst door de burgemeester op het Horecaplein tot omstreeks 17:00 uur.

De route:

De haven op Hulst ,  Hulst,  Heibeekstraat – Beneden Beekloop – Eindhovenseweg – Willem Alexanderlaan – Wilhelminalaan – Stationsstraat– Nieuwendijk- Achter de Kerk- Jan van Geldropstraat – Mierloseweg – Hofstraat – Horecaplein.

Samen zullen we er een groot kinderfeest van maken!!

Tot zondag 17 November?? 

Het bestuur van Stichting de Drie Harten